Over de Maten

Mediamaten.nl is een samenwerking tussen Van Laarhoven Websites en Uitgeverij De Uitstraling. Met dit label deelt men de gezamenlijke ervaring en kennis op het gebied van on- en offline communicatie met de mkb-ondernemer. Deze koopt als het ware tijd in om bezig te zijn met andere fundamentele zaken binnen het bedrijf. Het scala aan diensten en producten dat Mediamaten.nl aanbiedt is te divers om op te noemen. Van het ontwerp en de druk van visitekaarten, briefpapier, reclamecampagnes in diverse media tot en met de meest complexe websites of -shops. Met één contactpersoon zijn de lijnen kort en praktisch. Bovendien hanteert MediaMaten.nl realistische tarieven.

Media Maten

Met Media Maten brengen we het beste van beide bedrijven voor u samen, aan u de keuze.

Sinds 2010 biedt Van Laarhoven Websites als online partner van de mkb-ondernemer oplossingen aan voor een totale online strategie. Denk daarbij aan webdesign, webdevelopment, webhosting en online vindbaarheid (SEO). Maar ook voor webshops en apps biedt men functionele en betaalbare oplossingen.

Gevestigd in Diessen werkt het online team dagelijks aan functionele weboplossingen. Nieuwe webtechnieken volgen we op de voet waardoor we snel kunnen schakelen om onze producten continu door te ontwikkelen. Daarnaast helpen we mkb-ondernemers met hun social mediavraagstukken en kunnen we logoanimaties verzorgen.

 

 

In het jaar 2000 verscheen de eerste editie van het gelijknamige huis-aan-huisblad in Oirschot. Door de unieke eigentijdse bladformule, of beter gezegd: de unieke tijdloze bladformule, wordt het blad door inmiddels ruim 300.000 lezers in dertien verschillende gemeenten bijzonder hoog gewaardeerd. De betrouwbaarheid van de content, redactie en reclame, wordt als hoog getypeerd omdat de lezer zich in hoge mate kan identificeren met diezelfde content; het is immers heel dichtbij. Kortom: de kracht van ‘hyper local journalism’. Niet alleen de lezers, maar ook de ondernemers waarderen het blad omdat het een hoge attentiewaarde blijft garanderen om hun naam, dienst of product te blijven promoten! Personal branding in optima forma.

 

Copyright ©  Van Laarhoven Websites en Uitgeverij De Uitstraling

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites en Uitgeverij De Uitstraling